Basketnyheter

Luftvärmepumpar
Vet du vad luftvärmepumpar är? Om du bor i hus så bör du veta det. Det är ett av det mest ekonomiska och miljövänligaste valet du kan göra när det gäller uppvärmning för ditt hus.

Basketnyheter


Basketcollege säsongen 09/10 äntligen igång

Äntligen så är säsongen igång i USA och då menar jag inte NBA utan givetvis college basketen. Vi brukar ibland prata om att säsongen i Sverige är för lång men jag tycker definitivt att college säsongen är för kort i USA.

Baskettv tv

Basket på tv och internet. Det finns mycket att se nu för tiden. Även om man är ute efter att se college basket så finns det mycket att titta på.

Scottie Pippen segrade

Då har man sett Scottie Pippen spela basket på svensk mark. Pippens Sundsvall vann enkelt mot ett väldigt oorganiserat Akropol med 102 - 74.

Scottie Pippen spelar ikväll

Ikväll spelar superspelaren Scottie Pippen på svensk mark. Sundsvall som har detta fina besök från USA, tar emot Akropol som har fått nytändning.

Akropol vinner igen

Akropol vinner sin andra raka match, denna gång mot Uppsala. Nu är det bara 4 poäng upp till Gothia. Gerald Riley gjorde en stark insats idag med 31 p.

Kelly Grant effekten uteblev

Norrköping inkasserade den 10 förlusten trots coachbyte. Paul Burke klev åt sidan förra veckan och in i rampljuset kom Kelly Grant. Men det gav ingen effekt på spelet.

Polsk jätte till Gothia

Gothias nye spelare Miroslaw Lopatka har spelat i det polska landslagen och har vunnit 3st polska mästerskap.

Solna sköt sönder Plannja

Solna vinner mot Plannja med 98 - 82. En stor vinst marginal. Solna drog iväg med en 20 poängs ledning redan i första halvlek

Plannja inte rädd för Rudy

Plannja är inte rädd för Rudy Mbemba. Inför mötet mot Solna nu på fredag den 4 januari så skriver Plannja att Brandon McKnight är ett större hot

Basketcoach direkt till din mail

Väntar du också väldigt ivrigt på nästa post här på basketcoach. Vi på basketcoach kan nu erbjuda ett mail varje gång det finns nytt innehåll på sidan.