Basketklubbar

Luftvärmepumpar
Vet du vad luftvärmepumpar är? Om du bor i hus så bör du veta det. Det är ett av det mest ekonomiska och miljövänligaste valet du kan göra när det gäller uppvärmning för ditt hus.

Basketklubbar

Basketklubbar listas här på basketcoach. Man vill ju gärna att ens förening ska synas. Ju mer basketinstressade som vet om din förening desto bättre.

Om du vill att din förening ska synas här på basketcoach kan du maila till basketcoach.se. Det som behövs är:
  1. Namn på förening
  2. Hemsidans länk (om inte det finns nån desto viktigare att informationen finns här.
  3. Orten där förening finns till
  4. En beskrivande text om din förening. Det kan handla om när den grundades, hur många lag som finns, hur många medlemmar och annat som kan vara intressant att veta. Ju mer text desto bättre. För då kommer denna information hittas bättre i sökmotorer. Denna information måste vara unik den får inte finnas på någon annan hemsida på internet, helst inte i alla fall.
Detta kommer innebära att fler ser får reda på just din klubb dels genom denna information plus att din förenings eventuella hemsida får fler besökare.

admin hos denna domän

Sundsvall Dragons

Sundsvall Dragons som i år, 2008, har haft celebert besök i sitt lag av Scottie Pippen. Förening är en ideell förening och ingår i KFUK-KFUM Sundsvall.

Akropol BBK

Akropol BBK är en förening som väldigt många känner till. Dels för sina framgångar på ungdomssidan i början av 90-talet men nu på senare tid pga sina framgångar och motgångar i basketligan.

S till T

Här nedan ser du svenska basketklubbar som börjar på bokstäverna S - T.

A till B

Här nedan ser du svenska basketklubbar som börjar på bokstäverna A - B.

08 Stockholm

08 Stockholm basket är en stor förening som är en fusion av Söder Basket och Alvik Basket. 08 stockholm är elitverksamheten för Söder och Alvik.

0 till 9

Här nedan ser du svenska basketklubbar som börjar på siffrorna 0 till 9